Tämä korujen syntymisen suvantovaihe taitaakin olla pidempi kuin luulin. Kovinkaan usein ei enää tule mentyä tutkimaan aarrelaatikoitaan ja en edes muista koska olen niitä viimeksi päivittänyt. Huomasinkin kun pitkästä aikaa innostuin korujen pariin, että tässä kaipaisi jo pientä täydennystä. Lukotkin ovat päässeet loppumaan aivan huomaamatta. No, vielä muutaman rannekorun verran piisasi kyllä :)

Kun aarteita tarpeeksi kauan hautoo laatikoissaan, niin pääsee unohtumaan mistä ne ovat hankittu ja joissakin tapauksissa en edes enää tiedä mitä materiaalia ovat. Seuraavan rannekorun pieni enkeli on juuri niitä rassukoita, joista en tiedä koska, mistä ja mitä laatua on..

 

Jääenkeli

Enkelin seurana hopeaa ja vuorikristallia

 

 

Kaksiriviseen rannekoruun päätyi vuorikristallia, onyxia ja makeanveden helmiä. Musta rinkula on Swarovskin cosmic ring.

Polku


Seuraksi korvikset

 

 

Lopuksi lämpöisiä sävyjä kuparin ja messingin muodossa :) Kupariketjua punaisilla lamppuhelmillä ja messinkinen keskusrinkula, jonka sisälle laitoin pieniä lasihelmiä.

Härän vuosi

 

Vielä korvikset, joiden lasihelmien värisävyyn ihastuin kovin

Metsänneito

Fasettihiotut lasihelmet, kukkaset messinkiä ja kullatut koukut.

 

Tammikuu on sujahtanut vauhdilla ja pian ollaan jo helmikuussa. Tänään juuri havahduin siihen, kuinka päivät ovat jo pidentyneet.. Kivaa! :)