Aloitetaan tämä korupäivitys rannekorulla jossa elementteinä ovat tuli ja jää, eli Swarovskin Fire Opal ja Crystal Moonlight. Tämä koru meni lahjaksi ja huomasin tuijottavani lumoutuneena lahjansaajan rannetta missä koru hehkui ja loisti todella kauniisti. Yksinkertainen mutta kaunis :)

359402.jpg

Tein kaksi sydänriipusta lisää, mallina aiemmasta postauksesta tuttu Turkoosi sydänriipus. Riipuksena vaaleanpunainen sydänfoliohelmi jossa kukkakuvio. Hopeaketjussa roikkuvat Swarovskin bioncet Rose Alabaster ja kirkas Fuksia. Sydämiä onkin näkynyt tavallista runsaammin eri blogeissa, onkohan jonkinmoinen buumi tulossa. :)

359462.jpg

Tässä toinen; ruskea sydänfoliohelmi mustilla raidoilla, mukana menossa hopeaketjun päässä Swarovskin helmet väri Brown ja bioncet Coloradon Topaasi.

359478.jpg

Lopuksi hieman blingiä tammikuun teeman mukaisesti. Koru on tilattu nuorelle neitoselle syntymäpäivälahjaksi ja tilaaja vaikutti kovasti tyytyväiseltä. Korussa hopean lisäksi Swarovskin bionce Vaalea Ametisti ja Crystal, riipuksena sydän Crystal Moonlight.. Korusta oli todella hankala saada kelvollista kuvaa niin että värit näkyisivät oikein. Kuvan saa isommaksi klikkaamalla.

359496.jpg