Sen verran alkoi hirvittää tämä riippuvuus-suhde helmilähetysten perään että pidin pienen helmilaihiksen. Onnistuin siinä tosi hyvin ja olen todella ylpeä itsestäni. Nimittäin kestin pari päivää vaille kuukauden murtumatta! Kuinka moni on pystynyt samaan? Käsi ylös! Eikö nouse? Niin arvelinkin ;)

Nyt sitten odotellaan että lähetykset (joiden pitäisi tulla ensi viikolla) saapuvat. Ensi viikolle onkin luvassa mukavia hetkiä hypistelyn ja kuolaamisen merkeissä. Perhettä tietysti käy aina välillä ohimennen sääliksi, tunnen olevani välillä kuin vuoren peikko aarteiden keskellä.. Onneksi en sentään vielä ole alkanut irvistelemään ja murisemaan jos joku tulee lähelle aarteitani.

Helmetin foorumissa ihmiset toisinaan myyvät heille tarpeettomaksi jääneitä helmiä jotka kyllä salamavauhtia menevät kaupaksi. Parisen kertaa olen ehtinyt apajille. Tässä rannekoru Sirpalta ostetuista Fancy Agateista.

341027.jpg

Tätä turkoosia foliosydäntä olen säilytellyt muutamia kuukausia. Nyt kaivoin sen esiin ja tein siitä riipuksen. Sydämeen laitoin hopeaketjuun roikkumaan superior kristallia ja hopeahelmet. Riipus sopii mainiosti mustaan nauhaan.

341038.jpg