Tiedotusluonteisena asiana kerrottakoon että Myytävänä sivut (löytyy sivun oikeasta laidasta) ovat päivittyneet. Tällä hetkellä myynnistä löytyy kännykkä/laukkukoruja, jatkossa sitten muutakin.


Ja sitten koruihin... Rannekorujahan on tunnetusti mukava tehdä, siitä varmasti jokainen koruharrastelija on samaa mieltä ja jos ei 100 prosenttisesti niin ainakin 99 prosenttisesti. Ja se yksi prosentti on se poikkeus joka vahvistaa säännön ;))


Ensimmäisen rannekorun materiaaleina on makeanvedenhelmiä ja hopeaa kierteisinä linkkeinä. Pidän helmien hohtavan turkoosista väristä, joka näyttää ruskettuneessa ranteessa tosi hyvälle. Tämä jääkin minulle :)


688369.jpg


Tein vielä kaksi rannekorua, mutta koruveijeriin. Tässäkin korussa on käytetty makeanvedenhelmiä ja on tosi simppeli koru ilman ylimääräisiä krumeluureja. Nämä yksinkertaiset mallit näyttävät usein tosi hyviltä ja käyvät aika kivasti myös arkikäyttöön. Helmien sävy Mauve.

688414.jpg


Viimeisessä korussa helminä ovat Swarovskin helmet ja muutama kristallikin löytyy, väri khaki. Helmien väreinä light blue ja green, sekä brown.

688431.jpg
Postauksen myötä toivottelen mukavaa viikkoa!