Tänä viikonloppuna on saatu nauttia aurinkoisesta ja lämpimästä säästä. Tämmöisillä ilmoilla on pakko päästä ulos siitä huolimatta, että aikaa pitäisi ehdottomasti viettää koneella opiskelujen parissa. Pakko antaa itselle lupa rentouttavaan tekemiseen, ettei vallan stressi ota kunnon otetta. Toisaalta olen aina ollut semmoinen ihminen jota stressaa nimenomaan tekemättä tehdyt työt. Ota nyt sitten selvää :)

Olen seurannut mielenkiinnolla nauhakorujen esiinmarssia. Mielestäni tämän buumin ;) aloitti Pape, jolta seuraavan korun idea on napattu, tosin hieman mukailtuna. Helmilinkit toimivat tosi hyvin nauhassa. Ne pysyvät hyvin paikoillaan ja niitä voi halutessa hinata haluamaansa kohtaan, jolloin ne liikkuvat kevyesti.

Turkoosit litteät lasihelmet näyttävät kivalle ruskeassa nauhassa, mutta sain jonkinmoisen kiepittelykohtauksen ja kuparilankaa tuli nauhojen päähän vähän liikaa.

518167.jpg

Seuraava koru saa olla nimeltään talven viimeinen henkäys, niin hyiseltä vuorikristallisirut näyttävät. Joukossa on sirujen välissä Balin spacereita, jotka eivät kuvasta hyvin erotu. Kuvan saa isommaksi klikkaamalla.

518185.jpg

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille :)