Haluan aivan ensimmäiseksi kiittää Outia, jonka haaste rohkaisi kaivamaan inhokit esiin. Omalla kohdalla tosin kyseessä on enemmänkin virheostokset. Seuraavat tarinat ovat tosia.

Episodi I

Olipa kerran aloitteleva helmeilijä, joka innoissaan siirteli ostoskoriin erilaisia ihanuuksia. Varsinkin eräs hopeoitu ketju oli vallan kauniin näköistä. Muutaman päivän päästä posti toi odotetun paketin, jonka helmeilijä innoissaan avasi. Kuvitelmat sirosta ketjusta vaihtuivat ankaraan todellisuuteen helmeilijän kohdatessa massiivisen ketjun, joka tähän päivään asti onkin ollut haudattuna helmilootan pohjalle.


Episodi II

Helmeilijä kärsi pahasta migreenikohtauksesta. Jostain kumman syystä helmeilijä päätti juuri tuolloin tehdä helmitilauksen. Tähänkin tarinaan kuuluu paketin avaaminen, mutta tällä kertaa ei ollut kyseessä odotettuun tuotteeseen pettyminen. Helmeilijä luuli tietävänsä tarkkaan tilaamansa tuotteet, joten yllätys olikin aikamoinen kun paketista ilmestyi kuutiolasihelmiä kirkkaan sinisessä värissä 40 kpl. Tilaustiedot tarkastettuaan ja ne oikeaksi todettuaan, helmeilijän täytyi todeta että migreenikohtauksen kourissa ei ehkä ole paras tilata mitään, tai voi tulla odottamattomia yllätyksiä. Siniset helmet olivat aivan liian..no..sinisiä, joten helmilootan pohjalla nekin ovat tähän asti olleet.


923372.jpg