Tällä kertaa tilasin kolmesta eri kaupasta (Helmitaulu,Villihelmi, HelmiQ), koska en yhdestä ja samasta saanut kaikkea tarvittavaa, ainakaan ei osunut silmään. Nyt kun kaikki tilaukset ovat tulleet, laitan kuvan esille mitä kaikkea kivaa sitä tulikaan tilattua.

Osa tämänkertaisista ostoksista menee suoraan tilauskoruihin. Olenkin iloinen että koruni kelpaavat muille ja tämähän taas tietää lisää helmiä minulle ;). Voittoa ei kyllä tee, menot ovat huomattavasti suuremmat kuin mitä tilauksista saatu tulo on. Olipa tuossa harrastuksen alussa semmoinen harhakuvitelma että tämä olisi edullista viriketoimintaa. Nälkä kasvaa syödessä ja nyt kun savu on tältä erää hälvennyt postipojan jäljiltä, hinku olisi taas tilata lisää helmitarvikkeita. Kaikennäköistä tarvitsisi lisää.

253071.jpg

Eikö muuten tuo jaspisnauha ole kaunista katseltavaa...

Näytän vielä kuvan kiitoslahjoista. Kun sain aivan ensimmäisen pakettini, olin yllättynyt kiitoslahjasta, en moisesta tiennyt mitään. Nyt odottelee joka paketin aukaistessa mitä kivaa saa lahjaksi. Aika mukavia kiitoslahjoja tuli. Ensimmäistä kertaa tuli karkkiakin :)

253073.jpg