Tämän viikon on ollut ihanan aurinkoiset ja lämpöiset kelit. Aurinko on porottanut niin reippaasti että ensimmäistä kertaa elämässäni sain aurinkoihottumaa käsivarsiin ja voi poijjaat kun kutisee :o Kamalia pieniä vesikellomaisia näppyjä. Onneksi hydrokortisoni näyttää auttavan ja ehkäisyyn aurinkovoidetta suojakertoimella 30. Eiköhän se siitä lannistu :)

Korurintamalla on ollut hiljaiseloa. Tämän seuraavan riipuksen tosin sain valmiiksi jo viime sunnuntaina, mutta kuvaamisen suhteen on ollut laiskuutta ilmassa. Riipuksella, jonka kiepauttelin käsivaralla, on mittaa 4 cm. Se on saanut kevyen patinoinnin ja keskellä ompi amatsoniittitynnyri, joka on saatu kiitoslahjaksi Satuhelmestä. Pujotin riipuksen lyhyeen mustaan nauhaan ja näytti muuten tosi makeelle kesäkorulle kaulalla. Valokuvauslaiskuudesta johtuen ei kaulakuvaa ole saatavilla :)

646374.jpg

Tästä isosta riipuksesta päästäänkin seuraavaan aiheeseen. Kyseessä on hillityt työhön soveltuvat riipukset. Huomasin nimittäin viikolla kun valmistauduin töihin lähtöön, että mitään sopivaa itse tehtyä riipusta hopeaketjuun ei löydy. Kaikki olivat aivan liian blingbling tai sitten liian isoja. Nämä riipukset tulivat valmiiksi nopsaan ja ovat tarpeeksi pieniä ja vaatimattomia työympäristössä käytettäväksi, mutta kuitenkin nättejä :)

646375.jpg


Kesäriipuksia hopeaketjuun. Suosikkini näistä on sodaliittisalmiakki ja fluoriittikukka :)

646385.jpg

Toivottelen kaikille ihania kesäpäiviä! :)