Ensimmäisenä koru, jossa on ammoisina aikoina tilattua ruusukvartsia joka heti lähtöön oli haalistunut lähes valkoiseksi. Ensimmäinen kokemus ruusukvartsista ei siis ollut kovin ruusuinen :) Rannekorussa lisäksi mustia lamppuhelmiä ja itse tehty lukko, jonka alunperin oli tarkoitus olla pyöreä, mutta lukkoa vääntäessä ja juottaessa se alkoi elämään kummasti omaa elämäänsä.


888426.jpg


Nyörikorut ovat kovasti huudossa tänä päivänä. Omat nyörikorut ovat jääneet vähemmälle ja ovat näitä "nyöri helmen läpi" viritelmiä. Niin kuin tämäkin rannekoru, jossa on lohikäärme kuvioisia cinnabar helmiä ja karneolia.

Lohikäärme herää

888428.jpg

Jos haluaa nähdä mitä kaikkea upeaa nyöristä voikaan saada aikaiseksi, kannattaa käydä katsomassa Raijan ja Inkun sivuilta.


Sitten eilisen illan aikaansaannokseen, jonka ansioista sormenpäät ovat kipeinä. Kierteisiä linkkejä linkin perään 80 cm edestä. Kaulakorussa pääosaa esittävät ihanan väriset sitriinipalkit ja autumn jaspikset. Koru on mielestäni kuin aurinkoinen, kuulas syyspäivä. Tämä on minun! :)

Autumn II
888437.jpg


Upeaa hehkua sitriineissä ja jaspiksissa..
888442.jpg


..Löytyy korusta myös muutama fasettihiottu vuorikristalli ja pakkasen purema granaattilehti.
888440.jpg
Muistaisin että Katri on lehtiä käyttänyt jossain korussaan noin.

Ai niin.. Korussa on simpukkariipus, johon kokeilin decoupage-tekniikkaa. Oli muuten näppärä juttu ja helppoa. Kuten sanottua, harrastus on riistäytynyt käsistä ;)