Ensin tilaustyön esittely. Jaspiksien vihreää sävyä on vaikeaa saada kuvissa esille. Kuvankäsittely auttaa hieman, mutta helposti vääristää väriä. Korviksissa hopeahelmien lisäksi Balin hopeakalotit ja spacerit.

563042.jpg


Innostuin väkertämään muutaman parin lisää korvakoruja. Nämä on juuri sellaisia korviksia jotka kesällä pistetään korviin heilahtelemaan, mekko päälle ja baanalle ;)

Tässä parissa hopeaketjun päässä roikkuvat Millefiorisydämet.

Tuhat kukkaa ;)
563050.jpg

Usein olen kuvannut korvikset käyttäen lasia. Papen kuvien innoittamana (taitaa käyttää dippikulhoa?) kokeilin toisenlaista pintaa, joten snapsilasi vs. kaffikuppi. Huomaatteko eroa kuvissa?

563069.jpg

563072.jpg

Ehkä hieman paremmin korvikset erottuvat kaffikupposta vasten... Toisaalta vähän naurattaa nämä kuvauskokeilut kun kuvaajanlahjat ovat mitä ovat ;D

Ihanat lasiset kukkahelmet ovat HelmiQ:lta. Helmet ovat jotenkin niin täyteläisiä. Näihin kukkahelmiin hurahdin kun Pia oli ovelasti ;) laittanut niitä tulemaan kiitoslahjana. Pitihän niitä sitten saada lisää!

Näytetään nyt tämmöinen epäonnistunut yksilö. Paria tämä ei saanut eikä päätynyt korviksiksi, koska kappaleen valmistuttua minulle tuli mieleen kalastus. Tällä voisi hyvinkin saada narrattua kalasaaliin.

563097.jpg

Viimeisessä parissa kukkahelmien lisänä Japanilaiset Tenshahelmet, jotka olen tilannut Kirjohelmestä.

563106.jpg

Aurinkoista viikonloppua!