Tai oikeammin paljastus. Nimittäin The Salkun sala aukeaa nyt. Tuolla oli aiemmin veikkailua että salkku tietää töitä.. No kyllähän se sitä tuo, nimittäin harrastus lähtee taas uuteen suuntaan kehittymään ja se ottaa oman aikansa ja työnsä kun itsekseen opettelee ilman kursseja.

Salkusta löytyy pienoishiomakone, jossa on mukana erilaisia vempaimia hiontaan, kiillotukseen jne.
2295844031_830ace4037_o.jpg

Tämä oli edullinen ostos, tosin täytyy tunnustaa että on tullut jo tilattua lisävarusteita :)

Viime vuonna heräsi mielenkiinto hopealevyn työstämiseen, mutta kun meikäläisellä ottaa oman aikansa hautoa ajatusta, rohkaistuin tähän ryhtyä vasta nyt. Inspiroivina tekijöinä ovat olleet Outin, Papen ja Siinan hienot työt.

Tilasin Kankurinaitasta Ari Vuorelalta messinki- ja hopealevyä. Häneltä muuten saa todella hyviä ohjeita ja neuvoja.

Harjoittelin kahden kappaleen verran messingillä ja aika monta sahanterää onnistuin katkaisemaan ensimmäiseen kappaleeseen ennen kuin homma alkoi pelittämään. En tiedä mistä johtuu, kuitenkin hopearenkaita on sahattu lukuisia määriä ilman moista teräkatoa. Hopealevy tuntui miellyttävämmälle käsitellä kuin messinki ja saha kulki paljon nätimmin.

Aika näyttää ensimmäinen tekemäni hopeariipus levystä.


2295844205_04256c9477_o.jpg
Lisänä Balin hopeaa

Tykkään tästä paljon ja se tulee varmasti killumaan kaulassani. Paljon on kyllä vielä opeteltavaa hiomisen ja kiillottamisen suhteen. Muitakin muotoja olisi kiva kokeilla kuinka onnistuu :)