Suomen uljas lippu on saanut tänään liehua salossaan reippaan tuulen ja vesisateen piiskatessa. Ulos ei ole viitsinyt paljon nokkaansa pistää, joten tämä päivä on mennyt samoilla linjoilla kuin Satu-Marjalla - ensin helmiä kuolatessa ja sen jälkeen korujen teon parissa. Parhaillaan on odottamassa yksi vaijerikoru valmistumistaan, pieni tauko tekee hartioille ihan hyvää :)

Tässä esille osa tänään valmistuneista koruista. Tuli muuten mieleen kuinka suurella prosentilla yleensä esittelette korut blogissa? Minulla se taitaa olla siinä 80 % hujakoilla, osasta ei ehdi kuvia ottamaan ennen kuin ne lähtevät maailmalle ja toiset taas tuntuvat olevan niin kovasti vanhan toistoa, etten viitsi niitä blogiin pistääkään. No, mutta niihin koruihin.

Settiin haluttiin savukvartsia - rannekoruun aiemmasta tuttua suorakaiteen muotoista fasettihiottua ja kaulakoruun hieman sirompaa linjaa, eli pyöreitä, niin ikään fasettihiottua savukvartsia. Mukavasti näyttävät eri muodot yhteen pelaavan, kyllä tuo tunnistettavasti setti on :) Koruissa lisäksi Swarovskin helmet ja Balin hopeiset kukat.

1112721.jpg

1112722.jpg

1112718.jpg

Hyvää Itsenäisyyspäivän jatkoa!