Onnea on Anun työt jaksavat alati ihastuttaa ja inspiroida. Viimeisin ihastukseni kohde on nämä Anun upeat riipukset.

Halusin myös itse kokeilla miten homma toimii, joten tilasin saman tien Finnstamper-askartelukaupasta Dimensional Magic -liimaa ja Kirjohelmestä riipuspohjia, joita tilasin hopeoituina ja hopeisina.

Hopeoituja käytin ensimmäisen kokeilun harjoituskappaleina. Askartelin canvas-paperista pohjat, joille maalasin kirjaimet ja päälle liimaa. Tulos ei ole mikään maailman parhain, varsinkin kun huomasin kuivumisen puolessa välissä, että L-kirjaimeen oli ilmestynyt ilkeä ilmakupla, vaikka mielestäni olin ne kaikki pois posautellut. Tietysti sitten menin kynnellä pintaa räpläämään, mutta liima oli jo niin jähmettynyt, että tein ruman jäljen jota en onnistunut korjaamaan lisäämällä liimaa. Pakko nämä riipukset oli kuitenkin rannekoruun laittaa kun kerran oli aloitettu ja kyllä tuo omassa ranteessa välttää eikä kuprua huomaa kovinkaan hyvin. Rannekoruun laitoin lisäksi lasihelmiä.

Sinikello
2926477817_912fcbddd3_o.jpg
Riipuksilla on pituutta sentin verran.

Toisen riipuksen tein hopeiseen pohjaan. En tiedä teistä muista, mutta minulla on rasia, johon olen säilönyt saamiani postikortteja. Kävin pinoa läpi ja noukin joukosta yhdeksän vuotta sitten Keniasta saapuneen kortin. Siitä löytyi kiva pieni lintuaiheinen postimerkki, jonka saksin kylmästi irti :) Pohjan riipukseen lintukuvan alle tein decoupage-tekniikalla.

Riipuksen laitoin hopeaketjuun, johon linkkasin muutaman kauniin lasihelmen, jotka näyttävät aivan hunajapisaroille. Niin, pitikin kertoa että otsikko tulee riipuksen kuvan linnun nimestä, jonka vapaasti suomensin :)

Hunajaopas
2927331808_99f75d4fe9_o.jpg

2927331572_6dd3dce16e_o.jpg
Riipuksen koko 25x18 mm

Hyvät viikonloput!