Suunnittelin tuossa aiemmin että teen itselleni samanlaiset korvikset kuin Rose Red, mutta eri värityksellä. Tuumasta toimeen! Tämän hetkinen lempikoruni tarvitsi seurakseen korvikset, joten tässäpä nämä nyt sitten näytille :) Korvakoruissa turkoosit makeanvedenhelmet, Swarovskin kristallia, sekä hopeiset sydämet.

702837.jpg


Eilen illalla innostuin kokeilemaan hopeoidulla kuparilla korvisten prototyyppiä, joka periaatteessa on kierteinen linkki, niin että toinen pää on isompi muodostaen renkaan.

702846.jpg

Korvisten valmistuttua mietin että tämähän on kehittelemisen arvoinen juttu. Noh, kaivoin siis hopeat ja turmaliinit esiin..

..Täytyy nyt todeta että ensimmäisen korviksen tultua valmiiksi ja sitä katsoessa, ymmärsin homman riistäytyneen pahasti käsistä. Päätin kuitenkin tehdä parin ja katsoa tilanne loppuun asti. Jep, hopealankaa on kiepitetty vimmatusti ja siruja käytetty vähän enemmän. Ei mikään kaunis näky.

702852.jpg

Hmph. Kamera kyllä näyttää ikävästi sieltä täältä näkyvän hopealangan, mutta meikäläisen korviin ne kyllä välttävät. Taidan kuitenkin jättää kiepittelyt väliin näillä näkymin ;)

Toivotan hyvää heinäkuuta ja mukavia ilmoja! :)